Kuka

Olen psykologi Laura Flöjt-Leinonen, erityisosaamisalueena kehitykselliset erityisvaikeudet sekä liikunta- ja urheilupsykologia. Olen huomannut, että ammatillisessa mielessä näillä sovellusaloilla on yllättävän paljon yhtymäkohtia. On äärettömän kiehtovaa, miten monella tapaa kehomme ja mielemme kytkeytyvät yhteen eri tasoilla ja mekanismeilla, ja miten hyvinvoinnin lisääntyminen jomman kumman kautta vaikuttaa elämän kokonaisuuteen. Laajentaakseni ymmärrystäni opiskelen parhaillaan urheiluravitsemusta ja olen rentoutusvalmentajakoulutuksessa.

Teen kunta-alalla työtä erityisten ihmisten parissa. Asiakkaani osoittavat minulle, miten monella tavalla ihminen voi elää hyvää ja itsensä näköistä elämää. Työssäni en tarvitse psykologin ammattislangia, etkä juuri löydä sitä tästä blogistakaan.

Omaan ja perheemme elämäntapaan kuuluu olennaisena osana liikunta. Harrastan kainuulaisissa korpi- ja mäntykangasmaisemissa polku- ja ultrajuoksua. Suunnistus on pitkäaikaisin lajini, jonka vaikeuteen välillä työläännyn, mutta löydän itseni rasteilta yhä uudelleen. Tässä blogissa tutkiskelen liikuntaan ja urheiluun liittyviä psykologisia kysymyksiä omaksi ja lukijoiden hyödyksi.

Kuva: hjmphotos

Löydät minut Instragramista nimimerkillä flojtleinonen

Sivutoimisella yritykselläni on tuoreet FB-sivut: AjatusAlta Psykologipalvelut

Kerron omasta juoksuharrastuksestani eri blogissa. Sieltä voit halutessasi lukea kuntojuoksijan tiestäni kevyemmällä ja henkilökohtaisella otteella. Kisaraportit on linkitetty myös tähän blogiin Kisaraportit -sivulle.